RSS

Asigurări de sănătate

Dacă vrei să te protejezi împotriva bolilor sau accidentelor inevitabile de zi cu zi, ce alegi? O asigurare medicală de stat sau una privată? Romanii au dat răspunsul: asigurările de sănătate private au crescut cu 123%. Serviciile medicale private ofera o gamă largă de opţiuni, cu toate astea nu ştiţi pentru care să vă decideţi. Desigur cu toţii ştim că o asigurare în sistem privat este mai bună, dar şi mai costisitoare, însă ce nu ştiu mulţi, încă novici în domeniul sănătăţii private, este diferenţa dintre aceste doua servicii. Un abonament la o clinica de stat este…doar un simplu abonament, care nu-ti acoperă costurile unei eventuale spitalizări, sau boli cronice. În schimb, dacă beneficiezi de o asigurare privată, ai parte de îngrijiri medicale în ce spital doreşti, la ce medic alegi şi iţi este plătită o îndemnizaţie pentru zilele de spitalizare.
Ce alegi depinde de nevoile tale! Ai grija de tine si de banii tai!
Cel mai mare dezavantaj al asigurării: proasta mediatizare, informarea publicului! Mulţi consideră că preţul este prea mare, fără a cunoaşte îndeaproape aceste costuri şi produse.

 

6 Antworten zu “Asigurări de sănătate

 1. arina1805

  März 27, 2012 at 7:31 pm

  Sunt din Republica Moldova cu pasaport romin,acum am un an de cind ma aflu in Germania cu familia am 20 de ani,, si avem nevoie de asigurare medicala,am dat cerere la cei de la AOK pentru asigurare ,si ne-au refuzat ,ne cer Formularul E104,insa noi fiind din R.Moldova cu dubla cetatenie nu am lucrat pe teritoriul Rominiei ,si cei din Rominia nu vor sa ne elibereze acest Formular,,
  Ne-au sfatuit la asugurare privata insa e foarte scumpa ,si cei de la AOK ne primesc doar cu E104,nustim ce sa facem poate trebuie sa ne ducem personal la cei din Rominia ,ce am putea noi face ?

   
  • asigurari

   Juni 12, 2012 at 9:18 pm

   Buna ziua,
   din fericire avem asigurari private la preturi rezonabile, mai ales pentru persoane tinere in varsta de 20 de ani venite din Romania. Pentru mai multe informatii ma puteti contacta la numerele de mai jos.

    

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

 
%d Bloggern gefällt das: